Dakloos en Woonondersteuning

Wender ondersteunt mensen die in een crisis zitten, dakloos zijn of voor wie huisuitzetting dreigt. Volwassenen, maar ook jongeren en gezinnen. Met onze opvangvoorzieningen, woonvormen en begeleiding aan huis bieden wij mensen nieuwe kansen in het leven. Wender heeft vestigingen in de provincies  Friesland, Groningen en Drenthe.
 

Wender is actief in provincie Friesland, Groningen en Drenthe. Waar precies? Dat ziet u op de bovenstaande kaart. Door op één van de plaatsnamen te klikken, krijgt u een overzicht van ons aanbod in de betreffende regio.

Wie hulp nodig heeft, kan op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur bellen met het Aanmeldpunt van Zienn. Het telefoonnummer is: 0900 – 118 88 81. Aanmelden kan ook door op de rode knop ‘Direct aanmelden’ te klikken.

Cliënten kunnen zich zelf aanmelden, maar ook een professionele verwijzer/hulpverlener kan dat doen. Bent u een verwijzer of professional? Informatie over ons aanbod, indicaties en contactpersonen per regio vindt u via de knop ‘Professionals’