Het Oude Ambt is nu Sociaal Werk Oldambt

Sociaal Werk Oldambt is een organisatie voor welzijn, maatschappelijke dienstverlening, kinderopvang en maarschappelijke ontwikkeling in de regio Oost-Groningen. Hier kunt u lezen per doelgroep welke diensten zij leveren aan de inwoners in het werkgebied.

Sociaal Werk Oldambt is gericht op het welzijn van alle inwoner in Oost-Groningen. Slogan is mensen staan centraal.

Maatschappelijk werk:
U kunt in principe met elke hulpvraag terecht. Een verwijzing is niet nodig en de hulp is kosteloos. Bij de aanmelding worden uw gegevens genoteerd en wordt kort naar de reden van aanmelding gevraagd. Vaak kan het Sociaal Werk Oldambt 

 u hulp bieden, als zij u niet kunnen helpen dan zorgen zij ervoor dat u wordt doorverwezen. Wanneer er sprake is van een wachttijd, dan wordt u daarover geïnformeerd. Wanneer u, terwijl u op de wachtlijst staat, een vraag heeft, dan kunt u contact opnemen met de steunpuntdienst.

U mag zelf kiezen waar de gesprekken plaatsvinden. Dit kan bij u thuis zijn, maar ook op één van de locaties van het Sociaal Werk Oldambt

 

Formulieren Brigade

Heb jij hulp nodig bij het invullen van formulieren? Misschien heb je een brief ontvangen van een instantie waar je weinig van begrijpt? Of heb je ondersteuning nodig bij een aanvraag? Voor al deze, en nog meer, zaken kun je terecht tijdens het inloopspreekuur in De Boschpoort.

 

Wilt u zich aanmelden of meer informatie?

U kunt dagelijks van 9.00-10.30 uur bellen naar de aanmelddienst, tel: 0597- 421 833. 
U kunt zich als jongere  aanmelden door hier te klikken. 
U kunt zich als volwassene aanmelden door hier te klikken